Tlf: 72 11 28 01

Om BygningsserviceDanmark

 

Vi er troværdige, seriøse og en servicemindet samarbejdspartner.

I et sagsforløb er det naturlig for os, at orientere om forløbet med de indblandede samarbejdspartnere og kunder. Det er for os afgørende, at der er god kommunikation alle partner imellem.

Vi er meget patentlige og perfektionistiske i vores arbejde og ser det som en dyd, at vores kunder bliver behandlet godt og føler der bliver taget godt hånd om dem og den situation de er i. Vi tager gene ansvar og har den styrende del af jeres sag fra start til slut.

Bygningsservice Danmark er en forholdsvis nystartet virksomhed, men jeg som virksomhedsejer, har stor erfaring fra mit 8 årige virke som selvstændig tømmermester, ansættelse som afdelingschef i 2 skadeservicefirmaer, hvor jeg har startet afdelingerne på Fyn op fra grunden af.  Vores virksomhed er startet november 2013, men det er først nu at vi er gået virtuelt.

Eftersom vi har en del erfaring inden for området, er det os magtpåliggende at gøre en forskel i branchen. Vi vil kunden og vores samarbejdspartnere det bedste og gør altid en ekstra indsats for, at alle får en positiv oplevelse af vores samarbejde. Vi har god kvalitet til en fair pris.

Vi ser frem til et godt samarbejde med dig.