Tlf: 72 11 28 01

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6

Bygningsservice Danmark har stor ekspertise i specialrengøring. Det er vigtig at bruge de rigtige midler og metoder i rengøringen. Forkert rengøring er både nytteløs og dyre i sidste ende. Det kan i værste fald være medvirkende til beskadigelse af inventar og bygningsdele.

Hovedrengøring

Det gavner både bygning, maskiner og mennesker at få gjort hovedrent 1-2 gange om året. Der spares mange penge på vedligeholdelse, skader på bygningen forebygges og indeklimaet forbedres. Dette medfølger øget velvære, sundhed og arbejdsglæde for alle der arbejde og benytter bygningen.

Rengøringen omfatter grundig rengøring af alle indvendige bygningsdele, lofter, vægge, døre, vindueskarme, paneler, og stikkontakter. Fliser afkalkes, tæpper renses, gulve støvsuges og vaskes. Derud over rengøres inventar som lamper og møbler.

Håndværkerrengøring

Ofte ligner ens hjem noget der er løgn efter der har været en håndværker på besøg. Det kan også være du har haft en omfattende skade og der løbende er behov for rengøring.

Vi laver løbende rengøring under en sag og sørger for, at efter en faggruppe har afsluttet deres del af arbejdet, rengøre vi så der er klar til næsten håndværker. Dette gør overblikket større og giver bedre sikkerhed for alle der arbejder på opgaven.

Håndværkerrengøring omfatter bortskaffelse af ikke anvendelige byggematerialer, aftørring og vask af alle bygningsflader, samt fjernelse af byggestøj og malerpletter. Vi hjælper også med afdækning, vindues polering.

Slutrengøring

Når et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er afsluttet og skal afleveres, er en god slutrengøring vigtig. Det giver et bedre afgørende samlede indtryk for modtageren. Især i forhold til skimmelskade, brandskade eller vandskade er det yderst afgørende at der er lavet en slutrengøring. Dette medvirker at der ikke kan komme yderligere følgeskade i form af f.eks. skimmelsvampeskade.

Slutrengøring omfatter støvsugning, aftørring, vask, rens og behandling af gulve, lofter, synlige spær, vægge, døre, vinduer, vindueskarme, paneler, tæpper, gardiner, persienner, samt inventar og maskiner.

Højderengøring

Er i et firma med store lokaler med mange maskiner, stor hal eller lign. Har i nok brug for ekstra hjælp til at få rengjort i højden. Vi har stor erfaring med rengøring i højden og med brug af kran til opgaven.

Højderengøring omfatter rensning af luftindtag, rengøring af lamper, kabelbakker, rørføringer mm. Rensning af filtre, rengøring af støv og snavs i kranområder og rengøring af kranmaterialer.

Totalrengøring af produktionsområder på kraftvarmeværker

Totalrengøringen omfatter rensning af siloer, tanke og skorstene indvendig og udvendig. Vi udfører også manuel rengøring af siloer og tanke samt skorstene indvendig, for at undgå brug af store mængder vand.

Vi tilbyder også rengøring af vindmøller. Dette omfatter rengøring af navcelle, tårn, krøjrum, og el og styretavler i forbindelse med vand og brandskade eller blot almindelig vedligeholdelse og reparationer.

Hvis du har brug for et tilbud på din rengøring, så brug formularen her:

*Krævet information.
Navn: *
Email: *
Telefon:
Emne: *
Besked: *